Norðmenn givið út undirvísingarætlan

veien-mot-svommedyktighet

Norðmenn hava nýliga givið út eina undirvísingarætlan til merkjaskipanina, kallað “Veien mot svømmedyktighet”, at brúka í fólkaskúlanum. Talan er um tilfar sum er beinleiðis grundað á lærubókina “Slik lærer du å svømme”, har tey vísa á hvussu ein kann skipa undirvísingina av nýbyrjarum yvir 40 x 30 minuttir, og har tilfarið er laminerað og innbundið sum ‘flip-over’, at kunna brúka beinleiðis í hylinum. Tilfarið kann bíleggjast á www.idrettsbutikken.no, ella við at venda sær til tann føroyska svimjiskúlan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>