Eitt sindur meira gjørt

Snikkaði saman eina lýsing av merkjaskipanini, og havi fingið fatur á yvirlitinum yvir tey sum hava verið á skeið í merkjaskipanini. Hartil havi eg beint nú sett upp eitt avkrossingarskema, ið skal verða ein hjálp til at kunna staðfesta á hvørjum støði ein svimjari er, um hann longu dugir eitt sindur áðrenn hann kemur í svimjiskúlan. Umframt eitt dømi um svimjiskúla, soleiðis sum teir oftast verða skipaðir í Føroyum.

Og so havi eg beint nú avgjørt at taka hasa wiki’ina burtur, heilt einfalt tí at eg tími ikki at umsita hana afturat hesari heimasíðu. Ikki at tað er so øgiliga strævið, men tað verður ógvuliga skjótt dupult. Og hendan skipan her hevur forrestin longu wiki-líknandi eginleikar, at kunna halda skil á fleiri útgávum av somu síðu.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>